logo

Uitnodiging Oudejaarsinstuif

Uitnodiging Oudejaarsinstuif

Aan alle leden van Sempre Crescendo,

Ook dit jaar sluiten we af met een gezellige instuif voor jong en oud.

Onder het genot van heerlijke oliebollen en een lekker drankje kijken we terug op een turbulent verenigingsjaar. De nasleep van de brand is achter de rug en we hebben een deskundige en fijne dirigent voor onze vereniging kunnen vinden.

Hierbij nodigen we iedereen van harte uit om op zaterdagmorgen 30 december 2017 vanaf 09:30 uur naar de Notenkraker te komen. Breng allemaal je instrument mee zodat we rond 10:00 uur, na een kopje koffie of limonade,  een uurtje muziek kunnen maken onder leiding van onze dirigent Erik Rozendom. Hierna mogen we maar liefst 5 jubilarissen huldigen!

Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes etc. ook van harte welkom om gezellig een oliebolletje mee te eten.

Tot 30 december!

Erik Rozendom nieuwe dirigent Sempre Crescendo

17522558 1367416866658407 2103058867051233166 n

Kortgeleden heeft dirigent Albert_John Vervorst laten weten het dirigeerstokje bij de vereniging te willen neerleggen. Uiteraard heeft Sempre deze wens te respecteren en dit betekent dat er na zeven jaar een eind komt aan een zeer succesvolle periode onder zijn leiding. Sempre heeft Erik Rozendom gevraagd om de muzikale leiding van de vereniging op zich te nemen. Erik bleek bereid om deze uitdaging aan te gaan en in onderling overleg is besloten tot een uitgebreide proefperiode met afsluitend concert. Vanaf mei zal Erik het fanfareorkest aanvoeren en op 6 juli 2017 zal Musica Nautica onder zijn muzikale leiding plaatsvinden. Wij zien uit naar een inspirerende samenwerking!

Eerste prijs!

Het muzikale eiland Goeree-Overflakkee doet van zich spreken

Zaterdag 14 november 2015 kwam de Migyur oftewel de verschrikkelijke sneeuwman tot leven in het Zaantheater in Zaandam. Fanfareorkest Sempre Crescendo uit Middelharnis-Sommelsdijk vertolkte het gelijknamige werk van de componist Eric Swiggers op het KNMO-concertconcours in Zaandam. Naast Migyur bracht Sempre Crescendo Ostinati van Jan van der Roost ten gehore. Met de keuze van deze werken hadden de muzikanten van Sempre en dirigent Albert-John Vervorst het zich niet gemakkelijk gemaakt. Dit werd onderkend door de voorzitter van de jury Kees Schoonenbeek. Over Ostinati schreef hij in het juryrapport: overtuigende uitvoering van een complex stuk en over Migyur: wat een stuk, goed gespeeld, dat zullen er niet veel zijn die jullie dit na doen. Het optreden werd beloond met gemiddeld 87,34 punten, een eerste prijs in de 1e divisie sectie fanfare. De jury bestond verder uit de heren Bauke Schut en Arie Stolk. Het volgende optreden van het orkest is op dinsdag 7 december 2015 in Nieuw Rijsenburgh te Sommelsdijk. Aanvang 19:30 uur, toegang vrij.

IMG 3806Foto: Sempre Crescendo concertconcours Zaandam 14-11-2015

Verenigingsconcert 11 november 2017!

Affiche 11 11 2017

Zaterdag 11 november a.s. treden het opleidingsorkest en het fanfareorkest voor u op in het Prieel te Sommelsdijk. Op ons havenconcert kon u voor het eerst kennismaken met onze nieuwe dirigent Erik Rozendom.  Na een roerige tijd met een dirigentenwisseling en brand in het verenigingsgebouw kunnen we ons weer volledig focussen op wat we graag doen en dat is muziek maken. 

Erik is druk doende om zijn muzikale visie op het orkest over te brengen en dat gaat hem prima af. Luistert u vanavond naar het prachtige werk Glimpses of a Life van Harrie Jansen. Geniet ook van de interactie tussen dirigent en het opleidingsorkest. Er moet muzikaal gewerkt worden maar samenspelen mag ook een feestje zijn!

Examenconcert

17388781 10209912467622380 8145690588483827283 o

Zaterdag 20 mei 2017  20:00 uur.     De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW  VEENENDAAL.

Muziekles

Leerlingen van Sempre Crescendo krijgen muziekles via Muziekgebouw Goeree-overflakkee. Deze eilandelijke organisatie verzorgt met ingang van het schooljaar 2016-2017 de muzieklessen op Goeree-Overflakkee. Het is de verwachting dat de thuisbasis van Sempre Crescendo, verenigingsgebouw de Notenkraker Juliana van Stolberglaan 17, 3241 GL, één van de leslocaties wordt. Leerlingen die tot vorig seizoen les kregen via Muziekschool Goeree-Overflakkee dienen zich voor het nieuwe lesjaar aan te melden bij het nieuwe Muziekgebouw. Het aanmeldingsformulier kun je hier downloaden of je kunt je online aanmelden.

Bekijk hier welk docenten hun diensten via Muziekgebouw Goeree-Overflakkee aanbieden.

Sempre Crescendo zet zich continu in om nieuwe leerlingen te werven. Zo wordt o.a. op de basisscholen in Middelharnis en Sommelsdijk (groep vijf) verteld hoe leuk en leerzaam het is om samen te spelen in een fanfareorkest.  Potentiële leerlingen kunnen vrijvlijvend een blaasinstrument of slagwerk proberen. Is de interesse  daadwerkelijk gewekt dan kunnen de leerlingen zich aanmelden als lid van de vereniging en muziekles gaan volgen via het Muziekgebouw. Op ieder moment kunnen nieuwe leerlingen met hun muziekopleiding starten. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met mw. G.M. Struik, bestuurslid jeugd en opleidingen, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 IMG 20160423 153101

Meer artikelen...

 Copyright © 2018 Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo Middelharnis-Sommelsdijk