logo
corner left-topcorner right-top
Koninklijke Muziekvereniging
SEMPRE CRESCENDO
Middelharnis-Sommelsdijk
corner left-bottomcorner right-bottom

Gelders Fanfare Orkest in Middelharnis

Op zaterdag 12 oktober 2019 geeft Sempre een concert in samenwerking met het Gelders Fanfare Orkest.

Passie voor muziek

Het Gelders Fanfare Orkest (GFO) bestaat uit ongeveer vijfenzestig enthousiaste leden en komt uit in de hoogste divisie, de Concertdivisie. De leden zijn gevorderde amateurs, conservatoriumstudenten en beroepsmusici die lid zijn geworden van het GFO uit enthousiasme voor hun instrument en voor de fanfaremuziek. Behalve in het GFO spelen de leden veelal bij de muziekvereniging in hun eigen woonplaats. De repetities vinden eenmaal per 14 dagen plaats in Hattem.

Doelstelling
Het GFO promoot het fanfareorkest en de fanfaremuziek. Daarnaast levert het orkest een bijdrage aan het introduceren van vernieuwende elementen binnen de fanfaremuziek. Bijvoorbeeld door het verstrekken van compositieopdrachten en het spelen van werken van nieuwe componisten. Het orkest biedt haar muzikanten de uitdaging muziek te maken op zo hoog mogelijk niveau.

Bekijk hier het affiche!

 

Muzikale seizoen 2019-2020 gaat van start!

Het muzikale seizoen 2019-2020 gaat van start! Dinsdag 3 september 2019 is de eerste repetitie van zowel het fanfare- als het opleidingsorkest onder leiding van Erik Rozendom. 

Heb je ook zin om mee te spelen, je wilt bijvoorbeeld je oude hobby weer oppakken, kom dan eens vrijblijvend kennismaken. Meld je ook aan als je een muziekopleiding wilt volgen, er zijn mogelijkheden en instrumenten genoeg!

Meer informatie via Gonda van der Linden, bestuurslid jeugd en opleidingen, emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Copyright © 2019 Koninklijke Muziekvereniging Sempre Crescendo Middelharnis-Sommelsdijk